PLOT: workshop Persoonlijk Leiderschap en Ontwikkelen van Talent

PLOT: workshop Persoonlijk Leiderschap en Ontwikkelen van Talent

"Een nuttige workshop voor iedereen!"

De Workshop Persoonlijk Leiderschap & Talentontwikkeling is nuttig voor iedereen! Heb je problemen met het combineren van jouw studie, werk, sport en sociale leven? Heb je aaneen last van stress, frustratie, weinig perspectief, minder zelfvertrouwen of eenzaamheid? Met de PLOT: workshop Persoonlijk Leiderschap en Ontwikkelen van Talent richten Schaper & Schaper zich tijdens een halve dag op dit soort alledaagse problemen.

Op basis van een wetenschappelijk fundament, Thema-gecentreerde Interactie, word jij gestimuleerd om jouw persoonlijk leiderschap en talent te kunnen ontwikkelen. Deze workshop wordt altijd gegeven door deskundige begeleiders, die een hoge mate van empathie hebben.

Wat levert deze workshop jou op?

Vera Goedhart

Vera is de grondlegger van de workshop Persoonlijk Leiderschap en het Ontwikkelen van Talent (PLOT). Al spelenderwijs, gepaard met de nodige dosis humor, begeleidt Vera deze workshop met veel passie.

Hiernaast is Vera eerstegraads docent Nederlandse Taal en Letterkunde en is gecertificeerd leadauditor onderwijs-en zorgsector. Verder heeft ze al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van implementeren en begeleiden van kwaliteit-privatisering-en samenwerkingprojecten in de zorgsector, onderwijs en profitsector. Werkgerelateerde problematiek en psychosociale hulpverlening, vooral in groepsverband. Specialist in studie-scriptie-en loopbaancoaching. Veel ervaring met het coachen van studenten en volwassenen met AD(H)D.

Al deze ervaring en kennis neemt Vera mee naar de workshop en wil ze graag doorgeven aan de volgende generatie via Koene en Niek.

Voor meer informatie: www.veragoedhart.com

Aanmelden

Workshop PLOT